Få et flot og professionelt resultat på udvendigt malerarbejde

Det kan være både svært og tidskrævende at stå overfor et større udvendigt malerprojekt, der kan spænde ben for alle de ting, du ellers hellere vil foretage dig lige nu. Det forstår vi udmærket godt. Derfor synes vi også, at det er fjollet, at du skal stå helt alene med dine maleropgaver, når du faktisk kan få stort gavn af hjælp udefra.

Hos Malerfirmaet Nordkysten er vi til for at gøre livet nemmere – og sjovere – for folk som dig. Uanset om du skal have lavet udvendigt malerarbejde som privat- eller erhvervskunde, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har kun de dygtigste, fagudlærte malere ved hånden, så du trygt kan overlade alle dine opgaver til os.

Desuden får du del i vores ekspertviden, så vi i fællesskab kan træffe alle de rigtige valg på et oplyst grundlag – fx når det kommer til farvevalg, valg af overfladebehandling eller træbehandling af udendørs havemøbler eller terrasse. Med en professionel malermester ved hånden undgår du derfor at falde i fælden ved mange af de typiske begynderfejl, der ellers nemt kan undgås.

Vi udfører forskelligt udvendigt malerarbejde

Udvendigt malerarbejde kan dække over rigtig mange forskellige ting – det ved vi af erfaring. Nogle af de maleropgaver, vi jævnligt tager os af, dækker bl.a.:

  • Facaderenoveringer – få taget hånd om din gamle facade, der med den rette overfladebehandling og maling bliver så god som ny.
  • Spartling – få hjælp til alle slags spartelopgaver, så du kan få et flot og jævnt resultat.
  • Træværksbehandling – vi behandler alt lige fra havemøbler til terrasser, udearealer og alt derimellem, så du kan få glæde af dine træmøbler og udendørsarealer i mange år fremover.
  • Malerbehandling og kitning af vinduer – få flotte og vedligeholdte vinduer, der med en god overfladebehandling vil holde til fremtidens vind og vejr.
  • Maleristandsættelse af døre – vi er eksperter i at male døre, så de med et nyt lag maling og lidt kærlighed får et nyt og tiltrængt pust.
  • Nybyggeri – vores malere står klar til at hjælpe dig med det ultimative projekt.

Udover alt dette står vi naturligvis altid klar til at tage imod dine individuelle ønsker, så du kan få skræddersyet et unikt tilbud, der passer til dine behov lige nu og her – hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Spar både tid og penge i det lange løb

Når du sætter din lid til vores professionelle hjælp, får du mange fordele ud af det – både lige nu og på længere sigt:

  • Omfattende garantiordning – vi vil gerne kunne se os selv og alle vores kunder i øjnene og sikre det bedst mulige resultat – hver gang. Derfor er vi frivilligt medlem af Danske Malermestres garantiordning, hvilket betyder, at du er dækket ind økonomisk, hvis der mod forventning skulle opstå fejl eller mangler på vores arbejde. Forsikringssummen medfører et beløb på op til 100.000 kr., der altså vil går til udbedringsarbejde.
  • Fagudlærte malere – vi repræsenterer en faglig stolthed, og derfor hyrer vi udelukkende fagudlærte medarbejdere, der ved, hvad de laver. Med en udlært maler er du derfor altid garanteret et tilfredsstillende og professionelt resultat.
  • Avanceret udstyr – vi har som et professionelt malerfirma en masse ekstra udstyr til rådighed, der øger kvaliteten og effektiviteten af dit malerarbejde. Derfor kan vi sikre dig et jævnt og ensartet resultat på en hurtig tid.
  • Undgå fejl og sjusk – med en erfaren maler ved hånden har du de bedste forudsætninger for at undgå typiske begynderfejl, der ellers vil kunne koste dig dyrt på den lange bane.

Kom godt i gang allerede i dag

Har vi fanget din interesse? I så fald synes vi, at du skal tage kontakt til os, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig igennem dine opgaver.

Vi tror på, at vi med vores faglighed og erfaring i bagagen kan give dig gode inputs og realisere dine idéer og projekter, så de kan blive til en realitet og samtidig blive af en sådan kvalitet, så du kan få glæde af dem i mange år fremover.

Du skal være mere end velkommen til at læse mere på vores hjemmeside, hvor du kan finde alle de nødvendige oplysninger og måske finde inspiration til det, du lige står og mangler hjælp til. Der er intet udvendigt malerarbejde, der er for stort til os – tværtimod er vi altid klar på en udfordring.