Facaderenovering der puster helt nyt liv i din bolig

​Hvis du bor i Helsingør, Espergærde eller et andet sted i Nordsjælland og har en trist facade, så kan Malerfirmaet Nordkysten ApS hjælpe. Vi har mange års erfaring med facaderenovering, og det er lige fra små kosmetiske renoveringer til den helt store totalrenovering.

Vores malersvende leverer naturligvis altid det bedste malerarbejde og af højeste kvalitet. Vi sætter i det hele taget en ære i at gøre dig glad for det arbejde, som vi udfører, og derfor kan du trygt overlade en facaderenovering til os.

Ring til os på telefon 4921 0813 og aftal en tid. Vi kommer med glæde ud for at give dig en god pris på facaderenovering. Det er naturligvis vigtigt for os med en besigtigelse, inden vi kan give en korrekt og fair pris, eftersom der kan gemme sig meget bag facaden.

En facaderenovering er ganske individuel​

​Der kan være stor forskel på facaderenovering fra kunde til kunde. Det er for eksempel forskellig maling, der skal bruges, eftersom det afhænger af, hvilken form for vind og vejr den vil blive udsat for.

Det kan være saltvand fra havet eller et varmt indlandsklima, og derved er det ikke den samme overflademaling, der skal benyttes. De forskellige typer af maling kan være silikatmaling, tyfilmsmaling, murmaling og olieemulationsmaling, men ud fra netop din facade og facadens placering kan vi hjælpe dig med den rigtige løsning. Vi leverer naturligvis kun den bedste kvalitet, og vi kan tilbyde alt inden for facaderenovering.

Vi informerer om tilstanden når vi udfører facaderenovering

​Vi udføre altid eftersyn og kontrol af din facades tilstand, og finde vi frem til, at der er noget galt, informerer vi dig om dette, og om nødvendigt vil vi vejlede dig omkring udvalg af eventuelle relevante håndværkere, der arbejder på samme kvalitetsniveau som os. Derved kan vi sammen og i fællesskab sikre dig en facade, som kan holde i mange år. Kontakt os på telefon 4921 0813 eller e-mail nordkysten@49210813.dk for at høre mere om facaderenovering.​​