Malerfirma med ære og tradition for godt håndværk

Vi hos Malerfirmaet Nordkysten ApS har vi været i gang siden 1924, hvilket gør os til et malerfirma med ære og tradition for godt håndværk. Derfor arbejder vi altid under dansk overenskomst, og vi har kun fagudlært dansk arbejdskraft.

Igennem vores lange historie har vores malerfirma vundet priser for vores gode arbejde og høje kvalitet. I 2007 fik vi for eksempel Helsingør og Omegens Malerlaugs pris for vores arbejde i Helsingør Gl. Arrest.

Et malerfirma med garanti

​Vores malerfirma kommer i Helsingør, Espergærde og resten af Nordsjælland samt i København, og som garanti for vores solide håndværk er vi er medlem af Danske Malermestres garantiordning. Dertil kommer, at vores malere, malersvende og medarbejdere er blandt at de mest strikse, når det kommer til kvalitetskontrol. Vi sætter nemlig en ære i at udføre alt vores håndværk i den bedste kvalitet. Vores malerfirma er således ikke blandt de billigste på markedet, men vi er uden tvivl en af de bedste.

Vi udfører alle former for malerarbejde

Vores malerfirma udfører stort set alle former for maleropgaver, store som små, og vi sætte en ære i at udføre arbejdet med højeste kvalitet fra start til slut. Nogle af de opgaver, som vi kan udføre, er renoveringsarbejde, men det kan også være kitning af vinduer eller forgyldninger. Og skal dine vægge have et nyt liv, så kommer vi og sætte nyt tapet op, eller hvis du skal have en ny skillevæg, så klare vi også den.​Generel information om vores malerfirma.

  • ​Ti faglærte malere
  • Arbejder under dansk overenskomst
  • Har eksisteret siden 1924
  • Medlem af Helsingør og Omegens Malerlaug
  • Medlem af Danske Malermestres garantiordning
  • Dækker Nordsjælland og Københavnsområdet
  • Udfører alle maleropgaver, store som små

Vi er et malerfirma med høj kvalitet og godt håndværk. Kontakt os på telefon 4921 0813 eller e-mail nordkysten@49212223.dk for at høre mere om vores malerfirma eller for at få et tilbud på malerarbejde.​