Spartling for private og erhverv i Nordsjælland​​

​Malerfirmaet Nordkysten ApS udfører spartling for private og erhverv. Spartling er en af de vigtigste elementer forud for en flot væg. Det gælder stort set alle typer af vægge, at der er samlinger, som skal spartles ud. Det kan være en rå betonvæg, der skal have fuldspartling, eller det kan være en gipsvæg, som skal have filt-, glas- eller miljøvæv i samlingerne. Desuden skal lofter ligesom vægge også spartles. Det gør, at der ikke er ujævnheder og samlinger.

Sviner spartling meget?

Korrekt spartling sviner ikke. Spartling er normalt en finprocedure, der kræver en sikker hånd og en kvalitetsbevist maler, der kan sit håndværk, således alle samlinger bliver skjult med henblik på et perfekt resultat. På en rå betonmur kan vi fortage fuldspartling med en maskine, der sikrer, at der kommer en korrekt mængde af spartel på væggen, og naturligvis uden at svine

​Filt og glasvæv

​Når vi sætter gipsvægge eller -lofter op, er der samlinger, hvor vi skruer elementerne sammen. Disse bliver rengjorte, og filt eller glasvæv bliver sat ovenpå skruerne, inden der spartles. Det er for at beskytte skruerne imod korrosion fra spartelmassen, men også for at give den bedste overflade for spartling.